Forår 2008
Det første år er gået, jeg må se fremad og finde en rytme.

Så er der gået et år siden alting forandrede sig da Jesper døde, den 11/1-07.
Der gik 9 måneder fra vi fik den skrækkelige besked om at Jesper havde spiserørskræft til livet slap op.
Jeg har lavet en side til Jesper og vil så bruge forsiden her til at fortælle lidt om hvad der sker her på farmen.
Tiden er på mange måder fløjet afsted men på andre måder føler jeg ikke meget har ændret sig, på nogen måder føler jeg ikke jeg er kommet videre og på andre måder kan jeg godt mærke at jeg har det anderledes end for et år siden.
Desværre blev resten af 2007 også et år med sygdom, operationer og sygemelding. I juni fik jeg opereret skulderen pga smerter, en meget vellykket operation.
Og så var jeg hele sommeren meget plaget af mange smerter i fødderne, det viste sig at være svær slidgigt i fodrodsknoglerne, så 7 november stod der operation af venstre fod, på programmet og derefter næsten 9 uger uden at måtte støtte på foden!!!!! Så finder man lige ud af hvad det vil sige at være afhængig af andre de første uger kunne jeg bestemt ingen ting.
Heldigvis har børnene stået parat til at hjælpe med at fodre, gøre rent, hente brænde, køre mig her og der osv. osv.
Og så mine fantastiske naboer/genboer som har gjort det hele til at holde ud, ved at komme på besøg og fortælle om hvad der sker ude i "den virkelige verden" og hjælpe med diverse små daglige opgaver. Jeg skal lige sige at det er i sådan en tid man finder ud af hvem der er rigtige venner!!!!
Gode kolleger som kom forbi med en blomst eller en flaske, det er så dejligt når man sidder "spærret inde".
Nu er jeg begyndt at støtte på foden, det er rart at kunne noget mere selv, men den højre"raske" fod viser sig ikke fra sin bedste side, jeg havde jo helt glemt at den faktisk også gør ondt!!!
Men min utålmodighed er nok næsten det værste, for nu kan det bare ikke gå hurtigt nok med at kunne løbe omkring igen!!!
Det har helt sikkert hjulpet med operationen, men endnu er der lang vej igen!!!!
Bekymringer om fremtiden kan jeg heller ikke helt undgå, specielt når hvert skridt man tager gør så ondt at man er ved at skrige!!!
Det går fint bare jeg sidder her ved computeren, men når så jeg rejser mig gør de første mange skridt meget ondt.
På dyrefronten har det selvfølgelig været en svær tid, når man ikke selv kommer ud og kigger til det hele hver dag. Der er blevet fodret, vandet og strøet, men jeg har bestemt manglet kontakten med dyrene og manglet at gå og pusle med diverse, som jeg jo nyder.
Nu er jeg kommet så langt at jeg har været ude med Glen for at se om han kan huske hvordan man får dyrene ind i stalden, og det må siges, det har han bestemt ikke glemt, det er en fornøjelse at se hvordan han nyder at komme ud og lave noget.
Med Jessie skal jeg igang med mere grundlæggende hyrdearbejde, men før jeg starter det skal jeg blive lidt bedre til at bevæge mig i det ujævne terræn, det er det der kniber mest, den mindste knold på jorden og jeg er ved at falde!!!!
Jeg har fået slagtet 2 hereford kvier og simmentalerkrydsningen, det var helt fantastisk kød, og de som købte det er igen parat til at få fyldt i fryseren grillsæsonen, så jeg planlægger mere slagtning snart.
Ænder og gæs blev slagtet og der var totalt udsolgt inden jul, alle kyllinger er solgt, så det har på mange felter og midt i alle elendighederne også været et travlt og godt år. Nu er jeg igang med at finde ud af hvordan jeg skal lægge det hele an så det kan fungere selvom jeg alene skal passe det.
Der er selvfølgelig ting jeg må betale mig fra at få lavet så jeg ikke helt drukner i arbejde. 
Jeg har fået lavet plaider, fantastisk flotte og nu med mærkater på som fortæller hvor de kommer fra det ser rigtig godt ud.
Lammeskind er også igen på lager. Strikkegarn har jeg også stadig.
Jeg bobler af ting jeg gerne vil have gjort, blandt andet få ryddet op og muget ud mange steder på farmen, jeg kan næsten ikke vente på at benet bliver bedre!!!
Heldigvis er man begyndt at mærke at dagene bliver længere, det er jo også med til at øge det utålmodige. Håber du holdt ved og nåede igennem alt det jeg havde at skrive, jeg håber snart at vende tilbage med gode nyheder.  

Overskrift 1