Koholms Hjemmeside
Vores dejlige gård mellem Skuldelev by og Skuldelev havn, midt på Strandvejen i det naturskønne Hornsherred.

Der er tørt på markerne, græsset er noget kedeligt og der har ikke været meget græs at lave vinterfoder af i denne sommer.

Vi slagter ikke vores kæledyr, vi kæler for maden
Vi er godkendt som gårdbutik.
GRISE
Vi har startet op med at have grise, en rigtig sjov oplevelse, fordi vi har indrettet det så de kan komme ud og løbe omkring, de nyder det når vejret er godt, men det skal opleves hvor sure de bliver hvis ikke de kommer ind når det regner. Vi har netop slagtet den første, hvor skønt med kød fra dyr som har haft det godt og som er skånsomt behandlet i forbindelse med slagtning, kødet er dejligt mørt og smagen er rigtig god. Det er snart muligt at få fyldt gris i fryseren, vi slagter igen den 26 august og 2 sept, kødet er klar 29 august og 5 sept, så bestil nu.

FÅR/LAM
Der er kun få lam tilbage, men det er dog stadig muligt at få del i det dejlige kød, som kommer fra disse dejlige dyr der græsser på engene. Bestil lam hvis du skal nyde det i løbet af vinteren.
Vi har fået lavet spegepølse af noget lammekød, de er bare fantastiske, de skal smages så kig i køleskabet næste gang du kommer forbi.

GEDER
Vi har øget gedebesætningen fordi der gennem sommeren har været stigende efterspørgsel på det fantastiske magre gedekød. Og måske har flere hørt om at det er meget kolesterolfattigt, og meget mineralrigt. Vi satser på at kunne tilbyde mere gedekød til efteråret. Det er dog muligt at bestille, vi har nogle kid der skal slagtes om nogle måneder, præcis hvornår kan vi ikke sige, de vokser i deres eget tempo.
Alle dyrene slagtes hos Harald Hansens eftf. i Slangerup, de laver altid et flot stykke arbejde.

HØNS/ÆG
Vi har fået salmonella kontrolleret æggene, så på dem har vi nu en smily🙂.
Husk der er æg i køleskabet til selvbetjening, de er som vanligt friske.

ULD/GARN/FÆRDIG STRIK
 I foråret fik jeg strikket en del, og nu hvor det igen er mørkt om aftenen kommer strikkepindene igang. Jeg fik strikket 2 flotte Marysvøb, altså svøb/små tæpper efter det mønster som blev brugt til det svøb som kronprinsessen bar sin børn hjem i, de er rigtig flotte, de kan selvfølgelig bruges til at lune små børn, men vil også være dejlige at have over skuldre eller knæ hvis man er lidt kuldskær. Der er stadig garn på hylderne i naturfarver, hvis du selv har lyst til at være kreativ.

Ring 31331220 eller skriv på mail bodil@walmod-larsen.dk hvis du er interesseret i nogle af vores produkter.