Du er netop blevet færdig med plankeværket rundt om græsplænen og de små er læsset i trillebøren, dit ansigt stråler af kærlighed og glæde.

Her er du sammen med dine brødre Lars og Klaus, til din 48 års fødselsdag, den sidste, som vi heldigvis fejrede.

Her er du i Roskilde som dommer i DcH, sådan har du nok stået 1000 vis af timer og mange har hørt dig sige "ja tak"

Glæden ved børnebørnene er ikke til at tage fejl af, her med Anna på en dejlig tur sammen med dim mor og Niels til Sejerø

Dagen før du skulle opereres var vi i Odsherred og dømme, en dejlig dag, du står her og får en sludder med Flemming og Bent

Operationen er overstået, men desværre var det jo spildte kræfter da det ikke kunne lade sig gøre pga det havde spredt sig!!!!

Så er du hjemme igen og går ufortrødent igen igang med alle de projekter du havde gang i, en uge efter operationen går du her og klipper græs, hvem sagde figther?

Først i juli tog vi et par dage til Ærø for at besøge Ib og Minna, Ib har altid betydet utrolig meget for dig og denne tur var helt fantastisk dejlig. Jeg må her bringe en kæmpe tak til dig Ib for alt det du var for Jesper, du gav hans liv mening.

På Ærøs højeste punkt. Ib du gav Jesper glæden ved naturen, stjernerne og kanosejlads!!!!

Vi havde en rigtig hyggelig aften ved bålet hvor maden var blevet tilberedt på dejlig primitiv vis. Jesper havde ondt denne aften, men bed det i sig.

Hjemme igen og straks fortsætter du hvor du slap inden vi tog afsted. Gavlen af garagen hvor hønsehuset har været i flere år er blevet renset og skal nu males

Så var turen kommet til gavlen af huset, den blev malet 2 gange, du arbejde til kl. 22 om aftenen!!!!!!

Så var vi ude for at købe campingvogn, i Køge fandt vi lige den det skulle være

Den her vandt vores interesse fordi der var en ordentlig seng.

Vi var på flere rigtig gode ture, den første gik til Aars fordi vi skulle til 60 års fødselsdag hos Jytte Kristensen, dommerudvalget og så tog vi en tur til Henrik og Dorthe, en rigtig hyggelig dag!!!!!

Og så skulle nordsiden af huset lige sandblæses og pudses op for det har du endnu ikke nået, den er også blevet helt færdig, med maling og det hele.


 

Min elskede Jesper er død, den 11 januar 2007.
Der gik 9 måneder fra vi fik den skrækkelige besked om at Jesper havde spiserørskræft til livet slap op.
Det har været 9 måneder som på én gang har været fantastiske og svære.
Jespers fantastiske figther sind gjorde at han kæmpede og arbejdede sig igennem det sværeste, han kæmpede for at det skulle være nemmere for mig når ikke han var her mere. Han arbejdede også for at holde tankerne fast et andet sted end der hvor det var svært. Han ville ikke se os kede af det, vi skulle jo leve videre. Det var svært at vide at vi skulle nyde hvert eneste minut og så komme til at tænke på at om lidt var det slut.
Men hans fight gjorde at vi virkelig nød hvert minut, fik mange rigtig gode oplevelser og sjove timer, jeg kan ved tilbageblik tænke på den tid som et dejligt minderigt forløb. Han formåede til det sidste at være levende og opmuntrende, hans glæde ved livet smittede, han gav os så meget, de 12 år vi nåede at have sammen har fyldt livet med de bedste minder. 1000 tak!!!

Kære alle
Denne side vil jeg over tid fylde med alle de dejlige minder fra en dejlig tid som vi har haft sammen her på Koholm, vores fælles verden, vores "rede".
Dette fantastiske sted som mest ved en tilfældighed kom til at danne rammen om de bedste 12 år i vores liv. Et fantastisk fællesskab, som fik stor betydning for os men bestemt også for børneneog gennem de seneste år vores dejlige svigerbørn og så de 3 dejlige små rollinger børnebørnene.
Jeg vil blive her og bære alt det vi i fællesskab skabte videre og når jeg er her føler jeg stadig jeg er tæt på dig, du lever jo videre i os og her, hvor næsten alt man rører ved er en del af dit værk.