Sommer 2008

Sommer 2008

Sommeren 2008 er netop nu i fuld gang. Det betyder at jeg for et par dage siden rundede det skarpe hjørne "50 år", lidt underligt, men ikke til at komme uden om. Den 14 juni fejrede jeg det med at invitere alle jeg kender til åbenthus/fest fra kl. 14 til den lyse morgen!!! Ca. 90 valgte at kigge forbi og deraf blev 55 til spisning kl. 18.30, en fantastisk dag med god stemning og glade gæster. Jeg laver en side til fødselsdagsbilleder.
Jeg er nu nået til en tid hvor jeg er gået igang med den helt store oprydning, netop nu er det inde i huset, hvor alle skabe tømmes og sorteres, ligesom jeg er gået igang med at rokere lidt rundt på brugen af de forskellige rum, jeg vil flytte soveværelset ned i kontoret og er igang med at lave kontorplads i køkkenet, så får jeg en lysere arbejdsplads når jeg skal sidde ved pc´en og jeg skal ikke op og ned af trapperne! Jeg glæder mig til hele denne oprydning og omrokering er slut, jeg er sikker på det bliver godt, men jeg er lige så sikker på det vil tage noget tid.
Det er helt sikkert også en del af den proces det er at komme videre med livet, finde sig selv og få lagt en grund til et fremtidigt liv. Der er jo mange ting der skal vendes og genopleves før det kan lægges til side. Med sådan en gennemgribende oprydning er det jo hele fortiden der kommer frem og bliver luftet, det er sjovt og vemodigt, men samtidig også dejligt at tænke på hvordan det bliver når jeg er færdig.
Dyrelivet på gården er i fuld aktivitet med gæs, kyllinger og om lidt kommer ænderne også i hus, så der lidt "pip" i alle kroge.

Køerne, 3 hereford og den sortbrogede har fået kalve som springer rundt på marken.

Får og geder er godt igang med at græsse af i Gerlev og jeg forbereder mig på den store vaccination, det bliver spændende hvordan det skal gå med at få alle dyr fanget og vaccineret!!

Hundenes færdigheder udvikler sig stille og roligt, Glen er helt uundværlig når gæssene skal ind om aftenen og Jessie er chef for at få hønsne ind.
Jeg har været på et super godt hyrdekursus med Henrik Hjelholt og Erik Holmegaard, en fantastisk wekend på Fyn.